Kevin Koning

Kevin Koning boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kevin Koning.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het grote publiek kent hem misschien nog niet, maar de 25-jarige Kevin Koning is minstens net zo getalenteerd als de bekende-Volendamse zangers. Al op jonge leeftijd kwam hij via een schoolfeest in aanraking met het artiestenvak. Nu is het voor Kevin helemaal duidelijk. Het publiek entertainen, een glimlach bezorgen en mensen raken met zijn muziek is wat hij wil.

Uiteraard is Kevin regelmatig te vinden op de dijk van Volendam

Maar wat velen misschien niet verwachten is dat hij ook sportief is. Hij slaat regelmatig een balletje op de golfbaan. In de winter zoekt hij graag met zijn vrienden de sneeuw op om te snowboarden en in de zomer haalt hij gewaagde tricks uit op het wakeboard.

Kevin is zeer zeker een multi-talent

Niet alleen op de bühne, maar ook in het dagelijks leven blinkt hij uit. Naast zijn passie voor muziek staat hij aan het hoofd van zijn eigen metsel- en bouwbedrijf. Dat hij prachtige bouwwerken creëert met duizenden stenen blijkt wel uit feit dat hij hiervoor twee prestigieuze prijzen voor in ontvangst mocht nemen. Natuurlijk hoopt hij ook ooit een award te winnen voor zijn muziek. Misschien wel voor zijn nieuwste single ‘Jij bent als de lente’. Kevin tekende onlangs een contract bij Studio One en zij besloten samen verder te bouwen aan zijn muzikale toekomst. De samenwerking werd meteen in gang gezet met deze single. 

Boeken of een optie plaatsen voor Kevin Koning?

Voor meer informatie over Kevin Koning kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kevin Koning

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 41989 mensen

Specificaties van Kevin Koning

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Kevin Koning

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kevin Koning kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.