SpaCapsule massage op locatie

SpaCapsule massage op locatie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van SpaCapsule massage op locatie.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze volledig mobiele Spa komt naar je evenement. Verwen je bezoeker en laat jouw evenement gedenkwaardig worden. Een event waar ze het volgend jaar nog over hebben.

Supersonische massage in de Spacapsule

In de Spacapsule worden alle zintuigen geprikkeld. Door middel van een beeldschem en een koptelefoon ga je naar een mooi natuurgebied. De aroma therapie zorgt dat de reukorganen worden geprikkeld. Tot slot wordt het lichaam gemasseerd door hydrojet massage.

Eigenschappen van Spacapsule

Beleef een heerlijke waterjet-massage zonder u uit te kleden of nat te worden. 28 computergestuurde waterjets geven u een full-body massage met aanpasbare waterdruk, temperatuur en pulserings frequentie. 

Boeken of een optie plaatsen voor SpaCapsule massage op locatie?

Voor meer informatie over SpaCapsule massage op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor SpaCapsule massage op locatie

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beauty Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17506 mensen

Specificaties van SpaCapsule massage op locatie

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor SpaCapsule massage op locatie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van SpaCapsule massage op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.