Meet & Greet Red van Angry Birds

Meet & Greet Red van Angry Birds boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Red van Angry Birds.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring, want de bekendste Angry Bird, Red, kan nu landen op jouw evenement voor een exclusieve meet and greet! De Angry Birds zijn wereldwijd razend populair vanwege hun avonturen in de computerspelletjes en tegenwoordig ook in de bioscopen trekken ze massaal publiek.

Red is de hoofdrolspeler in de Angry Birds film!

Red, de dappere en vastberaden Angry Bird, speelt een belangrijke rol in de nieuwe bioscoopfilm "Angry Birds de film". Op een prachtig eiland vol met kleurrijke vogels, waaronder Red zelf, staat alles op z'n kop wanneer een groep groene varkentjes plotseling op het eiland arriveert. Deze bijzondere meet and greet met Red biedt jou en je gasten de kans om oog in oog te staan met deze iconische vogel. Laat je betoveren door zijn charisma en unieke persoonlijkheid terwijl je met hem op de foto gaat en misschien zelfs een handtekening van hem krijgt.

Deze angry bird zorgt zeker weten voor bewondering bij de kinderen op jouw evenement

Red's avonturen in de film en zijn vindingrijkheid om uit te vogelen wat de groene varkentjes van plan zijn, hebben hem geliefd gemaakt bij jong en oud. Nu heb je de kans om hem persoonlijk te ontmoeten en een glimp op te vangen van de wereld van de Angry Birds. Of je nu een fan bent van de computerspelletjes of de bioscoopfilms, deze meet and greet met Red is een unieke toevoeging aan jouw evenement. Het is een perfecte gelegenheid om je gasten te verrassen en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Grijp deze kans om Red te ontmoeten en maak van jouw evenement een buitengewone ervaring die nog lang zal blijven nazinderen. Boek nu de meet and greet met Red en beleef samen met jouw gasten een onvergetelijk moment met deze geliefde Angry Bird!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Red van Angry Birds?

Voor meer informatie over Meet & Greet Red van Angry Birds kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Red van Angry Birds

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1851 mensen

Specificaties van Meet & Greet Red van Angry Birds

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Leeftijd: Kinderen van 4 tot 12 jaar.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Red van Angry Birds

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Red van Angry Birds kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.