Meet & Greet Teletubbies

Meet & Greet Teletubbies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Teletubbies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De meest iconische en invloedrijke kinderserie van de afgelopen twintig jaar, is terug met een gloednieuwe serie op de Nederlandse televisie! Met de knuffelbare Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po, beschikt de nieuwe serie over dezelfde geliefde personages en styling als de klassieke series, maar is visueel verbeterd, waardoor het een fris, kleurrijk en eigentijdse look en feel heeft van één van ’s werelds meest geliefde kinderserie. De Teletubbies zijn voor de nieuwe generatie kinderen en hun families!

Teletubbies terug op televisie

In de jaren 90 waren de avonturen van de Teletubbies voor het eerst op televisie. Vanaf mei 2016 beleven de TeleTubbies nieuwe avonturen op TV. De vrolijke vriendjes Laa-Laa, Tinky Winky, Dipsy en Po zijn iedere dag om 10:00 uur te zien op Zappelin.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Teletubbies?

Voor meer informatie over Meet & Greet Teletubbies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Teletubbies

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3362 mensen

Specificaties van Meet & Greet Teletubbies

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten, 1 x 40 minuten
  • Leeftijd: 0 t/m 6 jaar
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Teletubbies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Teletubbies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.