Meet & Greet Hello Kitty

Meet & Greet Hello Kitty boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Hello Kitty.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hello Kitty, het meest iconische figuurtje van het gerenommeerde Japanse bedrijf Sanrio, werd in 1973 bedacht door de getalenteerde Japanse ontwerper Yuko Shimizu. Sinds haar introductie in Japan in 1974 en later in Amerika in 1976, heeft Hello Kitty de harten van vele fans over de hele wereld veroverd. Oorspronkelijk begonnen als een reeks speelgoedproducten, groeide Hello Kitty uit tot een fenomeen dat nu te vinden is op miljoenen producten, zelfs buiten het bereik van kinderen.

Educatieve Animeserie en Betoverende Wereld

Met haar educatieve animeserie voor kinderen, biedt Hello Kitty een boeiende manier voor jonge kijkers om nieuwe dingen te leren. Elke aflevering neemt kinderen mee op een avontuur waar ze niet alleen plezier hebben, maar ook waardevolle lessen opdoen. De schattige wereld van Hello Kitty en haar vrienden zorgt voor een betoverende ervaring die de verbeelding van kinderen stimuleert en hen aanmoedigt om te leren en te groeien.

Hello Kitty op Jouw Evenement

Vanaf nu is het mogelijk om Hello Kitty persoonlijk te ontmoeten tijdens jouw evenement! Hello Kitty zal gedurende drie sessies van elk 30 minuten aanwezig zijn en haar eigen speciale "wereldje" creëren met behulp van een achtergronddecor, een roze loper en afzetpaaltjes. Dit betekent dat de gasten de kans krijgen om zich onder te dompelen in de magische sfeer van Hello Kitty terwijl ze genieten van een exclusieve ontmoeting.

Fotoactie met Hello Kitty

Naast de Meet & Greet-ervaring biedt Hello Kitty ook een speciale fotoactie. Gasten hebben de mogelijkheid om prachtige foto's te maken met Hello Kitty, waardoor ze blijvende herinneringen kunnen vastleggen aan dit unieke moment. Het is een geweldige kans om te pronken met je ontmoeting met een van de meest geliefde personages ter wereld en om je enthousiasme voor Hello Kitty te delen met anderen.

Boek Hello Kitty voor een Onvergetelijk Evenement

Mis deze kans niet om Hello Kitty uit te nodigen voor jouw speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsevenement of een andere viering, Hello Kitty zorgt voor een betoverende en gedenkwaardige ervaring voor jong en oud. Neem vandaag nog contact op om Hello Kitty te boeken en maak je evenement onvergetelijk met de aanwezigheid van dit geliefde figuurtje!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Hello Kitty?

Voor meer informatie over Meet & Greet Hello Kitty kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Hello Kitty

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9060 mensen

Specificaties van Meet & Greet Hello Kitty

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Decor: Inclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Meet & Greet Hello Kitty

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

VCP MEGASTORES

  • Door: Ralph Kaulingfreks
  • Locatie: Den Haag
  • Datum:

Leuke character, heeft wel minder aantrekkingskracht maar werd wel gewaardeerd door de bezoekers. Medewerkers waren vriendelijke en meedenkend voor de bezoekers.

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Hello Kitty

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Hello Kitty kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.