Cappella - 90's Dance Act

Cappella - 90's Dance Act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Cappella - 90's Dance Act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Cappella is zonder twijfel een van de meest geboekte eurodance acts uit Engeland! Met hun ongeëvenaarde populariteit in de beginjaren '90 en talloze hits in de internationale hitlijsten, hebben ze een onuitwisbare indruk achtergelaten op de muziekscene. Het avontuur begon in 1993 met nummers als 'U Got 2 Know' en 'U Got 2 Let The Music', waarna ze een jaar later een absoluut hoogtepunt bereikten met de monsterhit 'Move On Baby', die zelfs de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten behaalde. Opvolgers zoals 'U & Me' en 'Move It Up' volgden snel en bereikten ook de top 10 in Nederland.

Cappella is één van de meest geboekte eurodance acts uit Engeland! 

Vandaag de dag zijn Marcus & Lis nog steeds actief en worden ze vaak gezien op alle grote 90's festivals in Europa, waar ze het publiek meenemen op een onvergetelijke reis terug naar de hoogtijdagen van Cappella. Tijdens hun optredens worden uiteraard al hun grote hits ten gehore gebracht, waardoor fans de kans krijgen om opnieuw te genieten van de onmiskenbare sound van Cappella.

Breng het gevoel van de 90's terug naar jouw evenement

Het boeken van Cappella is inclusief vluchten, transport, hotel en catering, waardoor organisatoren volledig ontzorgd worden en zich kunnen richten op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor hun publiek. Mis deze kans niet om een legendarische eurodance act naar jouw evenement te halen en een onvergetelijke avond vol hits en dansplezier te beleven!

Boeken of een optie plaatsen voor Cappella - 90's Dance Act?

Voor meer informatie over Cappella - 90's Dance Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Cappella - 90's Dance Act

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24352 mensen

Specificaties van Cappella - 90's Dance Act

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Cappella - 90's Dance Act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Cappella - 90's Dance Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.