Tim Hofman

Tim Hofman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tim Hofman.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

We kennen Tim Hofman allemaal van BNN

Bij BNN maakt hij momenteel items voor Spuiten & Slikken en Trippers. Daarnaast is hij een expert op het gebied van internet en social media en heeft hij zijn eigen weblog debroervanroos.nl met duizenden vaste lezers.
In #BOOS trekt Tim alle toeters en bellen uit de kast om gedupeerden te helpen. De serie is ondertussen één van de succesvolste op YouTube met meer dan 270.000 abonnees.

Grote winnaar De Beste Social Awards 2017

Tim mag zichzelf de grote winnaar noemen van De Beste Social Awards 2017. Tijdens het evenement, waar de grootste YouTubers, Instagrammers en Snapchatters in het zonnetje worden gezet, won hij in drie categorieën: 

  • Beste BN’er
  • Beste Snapchatter
  • Beste YouTuber voor zijn serie #BOOS.

Boeken of een optie plaatsen voor Tim Hofman?

Voor meer informatie over Tim Hofman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tim Hofman

Deze act is bekeken door 30713 mensen

Specificaties van Tim Hofman

  • Tijdsduur: Tijd op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Tim Hofman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tim Hofman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.