Pasen Greenscreen Foto actie

Pasen Greenscreen Foto actie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pasen Greenscreen Foto actie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Trucage foto's speciaal voor Pasen. Je gaat voor een groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act! Op de foto die uit de printer rolt komt uw kind uit een paasei, zit in een paasmand met eitjes of gaan op pad met de Paasbus …

Pasen greenscreen fotografie

Pasen greenscreen fotografie is een zeer veelzijdige vorm van foto marketing. We 'kneden' de actie geheel naar uw wensen, zodat deze naadloos aansluit bij uw Paas event. Het achtergrond thema bedenken én maken we op maat voor uw bedrijf.  

Hoe werkt de Pasen greenscreen fotostudio?

Onze fotograaf ontvangt uw kinderen. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden ze voorzien van een outfit of gadget en kan het zijn dat ze een specifieke houding/pose aan moeten nemen. Zo zitten ze bijvoorbeeld op een bankje met een stuur in hun hand, zwaaien ze met een zonnebril op, of…
Ze staan hierbij voor een groen scherm, een zogenaamd greenscreen. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf deze achterwand om in de gewenste entourage.  De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto's ook uw logo of boodschap plaatsen.

Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie

Onze unieke foto's hebben de goede eigenschap dat ze veelvuldig gedeeld worden op social media. Via onze website kunnen foto's eenvoudig worden gedeeld, gratis gedownload en gratis verstuurd worden als e-card!

Boekingsgegevens Pasen greenscreen foto actie:

  •  Inclusief fotograaf
  •  Mobiele fotostudio met greenscreen
  •  Inclusief 150 direct-klaar foto's van 13 x 18 cm 
  •  Afmetingen : 5 x 3 m met een vrije hoogte van 2,5 m
  •  De locatie dient overdekt te zijn 
  •  Stroom: 1 vrije stroomgroepen van 220 volt / 16 ampère

Boeken of een optie plaatsen voor Pasen Greenscreen Foto actie?

Voor meer informatie over Pasen Greenscreen Foto actie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pasen Greenscreen Foto actie

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26621 mensen

Specificaties van Pasen Greenscreen Foto actie

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Pasen Greenscreen Foto actie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pasen Greenscreen Foto actie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.