De Vogelvrijen - straattheater

De Vogelvrijen - straattheater boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Vogelvrijen - straattheater.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met de straattheater act De Vogelvrijen komt het Wilde Westen naar u toe. Twee koeienjongens in de polder. Een heuse spruitjes western. Twee stoere cowboys op leeftijd, Cowboy Billy Boom en de jonge hond Jack Russel, een goeierd en een lelijkerd (is alles wel wat het lijkt?), brengen u slapstick-achtig straattheater, zonder gesproken tekst.

Aanwezig op de filmset

Hoewel gehecht aan hun tradities, moeten ook zij zich aanpassen aan de moderne tijd. Dit alleen al leidt tot hilarische beelden.
Een combinatie tussen stomme film en scenes uit de grote western films als “Once upon a time in the West” en “The Good, the Bad and the Ugly”.
Een filmisch epos, zonder duidelijk verhaal of boodschap. Of wellicht één boodschap: “Lach, of ik schiet!”

U zelf bent aanwezig op de filmset van hun nieuwste film!  

Boeken of een optie plaatsen voor De Vogelvrijen - straattheater?

Voor meer informatie over De Vogelvrijen - straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Vogelvrijen - straattheater

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18210 mensen

Specificaties van De Vogelvrijen - straattheater

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: Reiskosten € 0,19 per km vanaf Zwijndrecht (visa versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Vogelvrijen - straattheater

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Vogelvrijen - straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.