Tsjilp - Straattheater

Tsjilp - Straattheater boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tsjilp - Straattheater.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Twee blauwborstjes, Tsjilp, Tsjiep. Wat doen die vogels??? Ze hippen, ze fladderen en ze tjilpen of kwetteren, zoals vogels behoren te doen.

Nieuwsgierige Vogels

Mannetje en vrouwtje, of moeder en dochter, vader en zoon? Ze zijn wel behoorlijk uit de kluiten gewassen. Deze twee vogels bewegen zich tussen het publiek, als nieuwsgierige kinderen. Op zoek naar aandacht en lekkere hapjes….Soms worden ze wel eens teruggefloten of nagefloten voor een fotomomentje. Speciale promotieactie….?

Tsjilp Straattheater

Deze twee vogels zullen zeker de aandacht opeisen tijdens je straattheater festival, braderie of in je winkelcentrum. Tsjilp Straattheater is een act die niet mag ontbreken op je festival.

Boeken of een optie plaatsen voor Tsjilp - Straattheater?

Voor meer informatie over Tsjilp - Straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tsjilp - Straattheater

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23048 mensen

Specificaties van Tsjilp - Straattheater

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur, 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: Reiskosten € 0,19 per km vanaf Zwijndrecht (visa versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Tsjilp - Straattheater

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tsjilp - Straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.