De Automaat - Straattheater

De Automaat - Straattheater boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Automaat - Straattheater.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het is alsof een grote speelgoedkraam tot leven komt. Straattheater act de Automaat zorgt ervoor dat poppen plezier maken en dansen op de muziek. Elsje Fiederelsje vind op Opa’s zolder een verkleedkist met Pierrotkleren, maar ook veel oud speelgoed om op te winden.

De Automaat komt tot leven

Als het speelgoed, de automaat, tot leven komt raakt Elsje zo in de ban van dat speelgoed. Ze gaat geheel op in het bewegingsspel en lijkt zo steeds meer zelf een popje te worden. O jee, gelukkig is het een droom… maar wel een droom die ze keer op keer herbeleeft samen met de toeschouwers.

Mobiele straattheater voorstelling

Boek deze mobiele straattheater voorstelling voor je festivals, markten of braderieën. Je bezoekers zullen deze straattheater act zeker weten te waarderen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Automaat - Straattheater?

Voor meer informatie over De Automaat - Straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Automaat - Straattheater

Deze act is bekeken door 21726 mensen

Specificaties van De Automaat - Straattheater

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Reiskosten: Reiskosten € 0,19 per km vanaf Zwijndrecht (visa versa)

Boeking of een optie plaatsen voor De Automaat - Straattheater

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Automaat - Straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.