Sinatra meets Sinatra

Sinatra meets Sinatra boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinatra meets Sinatra.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na een jarenlange "competitie" en ‘n spannende ontmoeting op TV, ontstond de vriendschap en de professionele band tussen deze artiesten, die leidde tot: "SINATRA MEETS SINATRA".

2 x The Voice

Peter Douglas & Frank In Person in 1 show, the Best  Sinatra Tribute ever! Beide artiesten behoeven eigenlijk geen verdere introductie..., dus maak het mee en ervaar de klasse, de stijl en vooral de hits! Het bundelen van de krachten van deze 2 entertainers, in het jaar dat, op 12 december 2015, Ol’ Blue Eyes 100 zou zijn geworden, is tijdloos en ongekend...

Start spreading the news... and give your event some class...

Boeken of een optie plaatsen voor Sinatra meets Sinatra?

Voor meer informatie over Sinatra meets Sinatra kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sinatra meets Sinatra

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22013 mensen

Specificaties van Sinatra meets Sinatra

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Sinatra meets Sinatra

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinatra meets Sinatra kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.