Manuela en Mylenes KaraOke!

Manuela en Mylenes KaraOke! boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Manuela en Mylenes KaraOke!.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Manuëla en Mylène's KaraOké! is een interactieve karaoke act.

Een Karaokeact die feestgangers een uitdaging, actie en vooral  heel veel plezier biedt.

Deze twee clowneske gangmakers vinden niets leukers dan bont (en altijd over de top) uitgedost de mensen te vermaken met hun karaoke act waarbij ze feestgangers op prikkelende wijze uitdagen met ze mee te zingen. En of het nu links of rechtsom moet: Maan en Mylène krijgen zelfs de meest behoudende boekhouder achter de microfoon en coachen iedereen vol enthousiasme door de nummers heen. Het leidt tot hilarische maar ook ontroerende taferelen, niet alleen bij de karaoke participanten maar ook bij de kijkers eromheen.

Manuëla en Mylène's KaraOké! is een ideale aanvulling op

De hoofdact, een klein podium in een apart zaaltje, bij de garderobe (indien geschikt), de toiletten, in de rookruimte of lopend buffet.

De feestganger die zich als beste karaoke koning of koningin ontpopt, krijgt aan het einde van de avond een ludieke prijs (De Gouden WC Borstel of De Zilveren Microfoon) uitgereikt met een uitgebreid en degelijk onderbouwd juryrapport van de dames.

Boeken of een optie plaatsen voor Manuela en Mylenes KaraOke!?

Voor meer informatie over Manuela en Mylenes KaraOke! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Manuela en Mylenes KaraOke!

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Feest Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21873 mensen

Specificaties van Manuela en Mylenes KaraOke!

  • Tijdsduur: 3 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Manuela en Mylenes KaraOke!

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Manuela en Mylenes KaraOke! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.