De Vliegende Hollander - Straattheater

De Vliegende Hollander - Straattheater boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Vliegende Hollander - Straattheater.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De vliegende Hollander (Tovenaar Runewold):  heeft het spookschip van zijn grootvader zo betoverd, dat hij niet alleen de wereldzeeën bevaart, hij komt nu overal. De bijzondere verhalen van zijn reizen, deelt hij met zijn publiek. En pas op…. De geesten luisteren mee…

Rondrijdende Straattheater Act

Deze rondrijden Straattheater Act is een graag geziene act op straattheaterfestivals. Natuurlijk is deze act ook te boeken voor winkelcentra, markten en braderieën. Een straattheater act die vol zit met humor en spreekwoorden over de scheepvaart.

Boeken of een optie plaatsen voor De Vliegende Hollander - Straattheater?

Voor meer informatie over De Vliegende Hollander - Straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Vliegende Hollander - Straattheater

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30076 mensen

Specificaties van De Vliegende Hollander - Straattheater

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur, 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Reiskosten: Reiskosten € 0,19 per km vanaf Zwijndrecht (visa versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Vliegende Hollander - Straattheater

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Vliegende Hollander - Straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.