K-otic

K-otic inhuren of boeken | JB Productions William Rutten Photography

K-otic boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van K-otic.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wat gebeurt er als je na 15 jaar de leden van een van de meest succesvolle popgroepen die Nederland gekend heeft weer bij elkaar brengt?

Dan kun je niets anders doen dan iedereen uitnodigen om onderdeel te zijn van een reünie die net zo speciaal belooft te worden als de wijze waarop de leden elkaar destijds hebben leren kennen. 2001, Het jaar waarin de Nederlandse muziekindustrie veranderde. Maandenlang keek Nederland toe hoe het programma Starmaker zocht naar de ultieme popsensatie. Voor de allesziende camera’s in het Big Brother huis werden 7 talentvolle jongeren klaargestoomd om dit avontuur samen aan te gaan. Na 3 maanden non-stop op televisie te zijn geweest was het duidelijk: K-otic was een feit.

K-otic, het Engelse woord voor chaos, bracht ook daadwerkelijk chaos.

Hun eerste single ‘Damn I think I love you’ kwam binnen op nummer 1 en verkocht meer dan 100.000 exemplaren. Hun debuutalbum Bulletproof kwam binnen op 1, bleef daar 7 weken staan, en werd met bijna 240.000 verkochte exemplaren dubbel platina en het best verkochte album van dat jaar. K-otic was de best bezochte Nederlandse live act mede dankzij 2 uitverkochte shows in de Heineken Music Hall en een volledig uitverkochte tour die afgesloten werd met twee shows in Paradiso. Nog niet eerder had een Nederlandse popgroep dit voor elkaar gekregen. Als de band in 2003 besluit te stoppen met een afscheidsshow staat de zaal vol huilende fans om hun idolen nog eenmaal met elkaar op het podium te zien staan. Zelfs tot de dag van vandaag wordt de inmiddels volwassen bandleden gevraagd wanneer ze weer eens samen te zien zullen zijn.

Niets liever staan we nog eenmaal samen op een podium, vieren we het avontuur van toen met de band, de muzikanten en de fans.

We willen er een avond van maken om nooit te vergeten! Dit keer is er geen label, distributeur of management. De financiële middelen zijn beperkt maar dat weerhoudt ons er niet van om toch alles op alles te zetten om dit bijzondere jubileum te realiseren!

Het plan? Via crowdfunding iedereen uitnodigen om erbij te zijn.

Als we minimaal 1000 kaarten verkopen kunnen we zorgen voor een droomlocatie, muzikanten en alles wat nodig is om deze reünie te realiseren. Wil jij samen met ons op 10 december 2016 een avond lang herinneringen ophalen en mee zingen op onze hits van toen? Koop dan nu een kaartje en wees erbij eind dit jaar! Hopelijk maken wij dit dan met z’n allen mogelijk.

Boeken of een optie plaatsen voor K-otic?

Voor meer informatie over K-otic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor K-otic

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 43322 mensen

Specificaties van K-otic

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor K-otic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van K-otic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.