De Hollandse Kaas Act

De Hollandse Kaas Act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Hollandse Kaas Act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het is overduidelijk waar het publiek op getrakteerd gaat worden.

Mmmmmmmmmmmmmmmm KAAS!

Met het dienblad hoog in de lucht staat het personeel in de kaasblokken om te serveren. Echter, het geduld wordt nog even op de proef gesteld, de dienbladen blijven vooralsnog onbereikbaar, er wordt nog op een startsein gewacht. Wanneer de blokjes met vlaggetjes dan eindelijk worden aangeboden, gaan de genodigden voor blokken tegelijk, om tot hun ontsteltenis te constateren dat het hier niet om kaas gaat, maar om gezonde, Hollandse aardappel.

Een succes verzekerde animatieact geschikt voor vele evenementen.

Een act voor in een zaal, maar ook op straat , voor in een winkelcentrum, op een bedrijfsfeest, bedrijfsevenement, fusie, als beursact en om het ijs te breken tussen de bedrijven door tijdens een congres.

Te boeken met 2 of spelers.

Boeken of een optie plaatsen voor De Hollandse Kaas Act?

Voor meer informatie over De Hollandse Kaas Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Hollandse Kaas Act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24535 mensen

Specificaties van De Hollandse Kaas Act

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Hollandse Kaas Act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Hollandse Kaas Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.