Paul de Munnik

Paul de Munnik inhuren of boeken | JB Productions Bob Bronshoff

Paul de Munnik boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paul de Munnik.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Paul de Munnik stond 20 jaar samen met Thomas Acda op het podium. In 2018 sloeg hij een nieuwe weg in. Een eigen weg. Met nieuwe liedjes. Liedjes die vertrouwd en toch nieuw klinken. Paul de Munnik keert terug naar de muzikale wortels van waaruit hij ooit begon. Blues, rock, pop, folk, chanson, het komt allemaal voorbij. ‘Nieuw’, zo heet zijn eerste solo album. En die weg bevalt hem goed. Paul de Munnik schrijft inmiddels al weer aan nieuw materiaal.

 

Boekingsmogelijkheden Paul de Munnik

Paul de Munnik is te boeken met een klein akoestisch (trio) optreden, solo of optreden met live band. Informeer naar de mogelijkheden!

Boeken of een optie plaatsen voor Paul de Munnik?

Voor meer informatie over Paul de Munnik kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paul de Munnik

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22482 mensen

Specificaties van Paul de Munnik

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Paul de Munnik

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paul de Munnik kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.