Paul Rabbering - Radio DJ

Paul Rabbering - Radio DJ boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paul Rabbering - Radio DJ.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

3FM DJ Paul Rabbering te boeken voor evenementen

Paul Rabbering is van maandag t/m vrijdag te horen tussen 14.00 & 16.00 uur met RabRadio op NPO 3FM en op zondagmiddag tussen 16.00 & 18.00 uur met Paul! op NPO Radio 2.

Daarnaast is Paul de vaste "Voice Over" van NPO 3 op Televisie.

Draaien in het land doet Paul tussen zijn drukke radio en TV schema ook nog regelmatig. Hij heeft zelf de voorkeur voor een vette 90’s Party, waar hij z'n Hakkuh! stukje in kwijt kan. 
Maar voor een commerciële Top40 set draait hij zijn hand ook niet om.

Boekingsgegevens:

  • Duur: 120 minuten
  • Genre: 90's en nu
  • Geluid: exclusief

Boeken of een optie plaatsen voor Paul Rabbering - Radio DJ?

Voor meer informatie over Paul Rabbering - Radio DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paul Rabbering - Radio DJ

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30051 mensen

Specificaties van Paul Rabbering - Radio DJ

  • Tijdsduur: 1 x 120 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Paul Rabbering - Radio DJ

Paul Rabbering presenteert sinds 2004 het 3FM-programma RabRadio.

Paul Rabbering is geboren in januari 1979 in Etten-Leur en groeide vanaf zijn vijfde op in Emmeloord.
In 1992, op dertienjarige leeftijd, begon hij bij de lokale omroep Radio Noordoostpolder. Op zijn vijftiende kreeg hij zijn eigen drive-in show. Na de havo wilde Paul maar één ding: dj worden.

Omdat de enige opleiding die een beetje in de richting van het radiovak kwam de School voor Journalistiek was, besloot hij die te volgen. Hij studeerde daar echter af in de richting Televisie!

Eind 2000 kwam BNN op zijn pad. Klaar met zijn opleiding was hij op dat moment nog niet. Anderhalf jaar lang combineerde hij zijn studie met zijn werk bij BNN en de drive-in shows in het weekend.

In 2002 sloot hij zijn studie succesvol af. Bij BNN was Paul werkzaam als radiovormgever en produceerde hij jingles en spots. Daarnaast presenteerde hij iedere zondag op 3FM Top of the Pops.

Bovendien was hij vaste invaller voor het 3FM- programma Wout en deed hij voice-over werk voor BNN. Ook schreef Paul een column in het Top of the Pops-magazine.

In 2004 maakte Paul de overstap naar de KRO. Hij maakt het programma RabRadio, dat elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur op 3FM te horen is.

In 2007 was hij één van de kandidaten van het AVRO-programma “Wie is de Mol?”. Hij was dat jaar ook de winnaar van het nog steeds populaire programma.

In december 2008 was Paul één van de drie 3FM dj’s in het Glazen Huis voor de Serious Request-actie van 3FM en het Rode Kruis, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor vluchtelingenhulp.

Vanaf 2010 presenteert Paul niet alleen zijn populaire RabRadio, maar is hij op de zondagavond tussen 20.00 en 22.00 uur ook te horen op 3Fm met PS Radio.

Samen met Sofie van Enk presenteert hij PS Radio en bespreekt alle facetten van liefde en relaties.

In december 2013 mag Paul Rabbering weer aantreden in het Glazenhuis in Leeuwarden. Samen met Giel Beelen en Coen Swijnenberg haalt hij dan ruim 12 miljoen Euro op voor het Rode Kruis.

In September 2014 bestaat het radio programma “Rab Radio” 10 jaar en dit wordt gevierd in de studio met hoogte punten uit de afgelopen 10 jaar.

Kortom: Paul Rabbering is van maandag t/m vrijdag te horen tussen 14.00 & 16.00 uur met RabRadio op 3FM en op zondagmiddag tussen 16.00 & 18.00 uur met PAUL! Radio 2.

Draaien in het land doet Paul tussen zijn drukke radio schema ook nog regelmatig. Hij heeft zelf de voorkeur aan een vette 90’s Party, maar voor een stevige Hakkuh! set draait hij zijn hand ook niet om.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Paul Rabbering - Radio DJ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paul Rabbering - Radio DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.