Serge & Coco - Sinterklaasshow

Serge & Coco - Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Serge & Coco - Sinterklaasshow.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Serge en Coco vieren Sinterklaas

Coco is de ster. Het kleine vertederende aapje is eerst wat voorzichtig, maar aangemoedigd door de kinderen wordt hij langzamerhand wat zekerder. Het is net een klein kind... wil niet slapen, blijft zeuren en hij vindt dat hij te grote oren heeft. Dit alles zorgt voor hilarische momenten, veel gelach en betrokkenheid van de kinderen.

Joris is de halfbroer van Coco. Deze brutale eend zorgt voor leven in de brouwerij! De kinderen komen erachter dat hij hoogtevrees heeft en niet kan zwemmen... best lastig voor een eend.

Dit programma duurt een uur. Serge goochelt met geld, zingt, er is veel interactie met de kinderen. Uiteraard worden er kinderen op het podium gehaald. Coco en Joris doen de rest!

Bijzonderheden m.b.t. het programma van Serge & Coco

Er is een versie van dit programma voor de onderbouw en voor de bovenbouw. De show voor de bovenbouw begint met een spannende vuuract.

Boeken of een optie plaatsen voor Serge & Coco - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over Serge & Coco - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Serge & Coco - Sinterklaasshow

Deze act is bekeken door 16944 mensen

Specificaties van Serge & Coco - Sinterklaasshow

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Reviews voor Serge & Coco - Sinterklaasshow

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Serge & Coco - Sinterklaasshow JB_3225
  • Door: Jaap van Ingen
  • Locatie: Beesd
  • Datum:

Serge & Coco blijft een verhaal apart. Hij is zo professioneel en goed met kinderen. Zelfs de ouders bleven dit keer met aandacht kijken. Maar ja, Coco, het aapje steelt natuurlijk de show.

Waardering:

10 10 10

Boeking of een optie plaatsen voor Serge & Coco - Sinterklaasshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Serge & Coco - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.