De Coen & Sander Show

De Coen & Sander Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Coen & Sander Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Coen en Sander een uniek duo, zowel op als buiten de radio.

Coen & Sander zijn sinds augustus 2015 te horen bij Radio 538. Van maandag t/m donderdag hoor je de twee mannen in de welbekende Coen & Sander show. Voorheen zat het duo bij 3FM, waar het programma in 2008 zelfs werd bekroond met de Gouden Radioring voor het beste radioprogramma. De twee mannen vormen een uniek duo, zowel op als buiten de radio.

De Coen & Sander Show

Coen & Sander zijn als duo ook te boeken als DJ-set (90 minuten) waar écht niets te gek is! Coen & Sander zijn áltijd bewapend met de beste hits uit de Mega Top 50 van nu, kneiterharde 90’s platen, foute aprés ski en de house- en clubtracks waarbij je niet stil kunt blijven staan. Kortom, de mannen trekken graag door het land en je vind het duo vaak op bedrijfsevenementen waar zij presentaties verzorgen, hebben zij ‘Das Coen und Sander Fest‘ en zie je het duo vaak terug op major festivals. Daarnaast hosten zij op meerdere events een eigen Coen & Sander area.

Boeken of een optie plaatsen voor De Coen & Sander Show?

Voor meer informatie over De Coen & Sander Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Coen & Sander Show

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31505 mensen

Specificaties van De Coen & Sander Show

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Coen & Sander Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Coen & Sander Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.