Lil Kleine

Lil Kleine boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lil Kleine.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Lil’ Kleine momenteel een Grote artiest

Bij het grote publiek bekend geworden door de hit ‘Drank & Drugs’ dat hij afgelopen zomer scoorde met Ronnie Flex. Binnen no-time werd de hit miljoenen keren gezien op YouTube.

De carrière van Lil Kleine komt in een stroomversnelling

Jorik Scholten, de echte naam van Lil’ Kleine, is al vanaf jonge leeftijd bezig in de entertainment industrie met oa. dansen, acteren en rappen. Door zijn deelname aan het televisieprogramma “Ali B op volle toeren” scoort hij met zijn versie van Tuig van de Richel een 1e plaatst in de Nederlandse iTunes.  En dan gaat alles ineens snel. Hij brengt verschillende singles uit, speelt in films en presenteert het programma Hip-Hop Nl op Xite.
 
Afgelopen februari is zijn debuutabum WOP! Uitgekomen.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Lil Kleine?

Voor meer informatie over Lil Kleine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lil Kleine

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 57342 mensen

Specificaties van Lil Kleine

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Lil Kleine

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lil Kleine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.