Raymon Hermans

Raymon Hermans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Raymon Hermans.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al sinds zijn kinder jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon Hermans en dat is muziek. Hij volgt dan ook zijn hart, entertainen en zingen is zijn grote passie. Een nieuwe artiest is geboren.

Raymon Hermans schrijft zelf nummers

Raymon Hermans is zich gaan focussen op het schrijven van eigen liedjes. Dit resulteerde o.a. tot de single "Kus Me" waarmee Raymon een nieuw geluid liet horen: “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek. De singles die volgde,  "Hypnose" en "M'n Favoriet" worden tijdens optredens luidkeels meegezongen

Boeken of een optie plaatsen voor Raymon Hermans?

Voor meer informatie over Raymon Hermans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Raymon Hermans

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 38340 mensen

Specificaties van Raymon Hermans

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Raymon Hermans

In het leven van RAYMON HERMANS staat één ding centraal en dat is muziek. Al op jonge leeftijd begon hij met zijn passie, waarmee hij inmiddels een unieke sound heeft gecreëerd. Deze dansbare, uptempo en vrolijke klanken zorgen voor de juiste sfeer op iedere locatie. 
 
Raymon is een geboren artiest en heeft zijn doorbraak te danken aan grote hits zoals: ‘Hypnose’, ‘Fenomeen’ en natuurlijk ‘M’n Favoriet’. Zowel in de kroeg als op een groot cross-over festival, wordt bij elk nummer uit volle borst meegezongen. Raymon is één van de snelst groeiende artiesten en is dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zijn debuutalbum ‘M’n Favoriet’ heeft alleen op Spotify al meer dan 25 miljoen streams.
 
In 2021 kwam RAYMON HERMANS met zijn nieuwe hit ‘Diamant’, waarmee hij hoog scoorde in diverse hitlijsten. Het is een echte feel good track en bevat een voorproefje van wat we in de toekomst van hem kunnen verwachten.  
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Raymon Hermans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Raymon Hermans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.