Die Tolle Leute - Eén van de populairste Oktoberfest Acts

25/05/2018

Die Tolle Leute is op dit moment één van de meest populaire Oktoberfest acts van ons land. Met optredens in binnen- en buitenland stijgt de populariteit van deze drie “Duitse” heren jaarlijks.

Ze stonden onder andere op Das Coen und Sanderfest, bij Radio538 en Radio 3FM. Maar ook op Dutch Valley Festival en het Dutch Oktoberfest in Ahoy.

Die Tolle Leute inzetten op jouw evenement? Vele gingen je al voor.

Vele feesttenten, Oktoberfesten, en festivals maken jaarlijks weer dankbaar gebruik van de "Stimmung” van Die Tolle Leute. Ook zijn ze jaarlijks te vinden in de `Oostenrijkse apres ski en werden ze vorig jaar in de Franse Apres ski ingevlogen voor de afsluitende avond van De Winter Voorbij en de BNN Snowtrip.

Van Schlager tot Après Ski knallers, alles komt voorbij

Tijdens een show van Die Tolle Leute komen de beste Schlagerhits, Oktoberfesthits, en apres ski knallers voorbij. Een optreden van Die Tolle Leute staat garant voor veel interactie en een hoog meezing gehalte. Ook is het mogelijk co2 IJsbeer Knut bij te boeken tijdens een optreden van Die Tolle Leute.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Die Tolle Leute

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Die Tolle Leute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.