Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten

Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten huren of inhuren | JB Productions J.M. van den Berg

Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ben je als organisatie opzoek naar een professionele Sinterklaas en heel veel professionele Zwarte Pieten? Al jaren leveren wij Sinterklazen en Zwarte Pieten aan vele bedrijven in heel Nederland. Onze Sint komt samen met 8 van zijn Zwarte Pieten naar jouw Sinterklaasfeest. Ze nemen hun eigen strooigoed mee om uit te delen aan de kinderen.
 

Sinterklaas huren? Jij bepaalt de invulling van het Sinterklaasbezoek

Ongeveer 14 dagen voorafgaand aan het bezoek krijg je van ons vragen formulieren toegestuurd. Hierop kun je je wensen kenbaar maken m.b.t. het bezoek van Sinterklaas en Zwarte Pieten. Je kunt het bezoek van 45 minuten invullen naar eigen wens. Hieronder vind je een verloop van een Sinterklaasbezoek, zoals het bij de meeste bedrijven gaat.
 • Sinterklaas en Pieten worden enthousiast binnen gezongen door de genodigden.
 • Sinterklaas neemt plaats in zijn stoel en pakt zijn Grote boek, met daarin vooraf aangeleverde informatie over de aanwezige kinderen.
 • Sinterklaas maakt een algemeen praatje met de gasten en haalt daarna de kinderen naar voren die in het grote boek vermeld staan. Deze krijgen een cadeautjes een handje en ouders kunnen het kind op de foto zetten met Sinterklaas.
 • Bij het weggaan van Sinterklaas, maken de kinderen hun gekregen cadeau pas open.
Wanneer de Sint op locatie aankomt is er altijd nog voldoende tijd om vanalles door te nemen.

Sinterklaas en Pieten ingehuurd? Zo laat je je Sinterklaasfeest soepel verlopen

 • Het is erg leuk om van te voren gegevens door te geven van de kinderen die komen. Sinterklaas kan deze informatie dan in zijn Grote Boek verwerken en kinderen ook daadwerkelijk feitjes vertellen.
 • Als er speciale wensen zijn ten aanzien van het Sinterklaasbezoek, dan horen wij dit graag van te voren en niet op het moment van de uitvoer. Zo hebben we alle tijd deze wensen te bespreken en vorm te geven.
 • Heb je geen stoel voor Sinterklaas? Dan kun je bij ons een Sinterklaastroon boeken. Wij nemen deze dan mee naar jouw locatie.
 • Sint en zijn Pieten kunnen ook langer blijven dan 45 minuten. Informeer naar de mogelijkheden. Uit ervaring weten wij wel dat de spanningsboog van kleine kinderen heel kort is. Wanneer een bezoek te lang duurt zullen kinderen onrustig worden. Laat een Sinterklaasbezoek zo luchtig mogelijk verlopen. Met niet te veel individuele aandacht per kind.

Huur Sinterklaas eventueel ook met meer of minder Zwarte Pieten:

Huur je liever Roetveeg Pieten dan Zwarte Pieten? Ook dat kan geregeld worden

Sinds dit jaar bieden wij de mogelijkheid om indien gewenst Roetveeg Pieten te boeken bij het bezoek van Sinterklaas. Geef dit wel even duidelijk door bij de aanvraag.Afbeelding Roetveeg Pieten Huren

 

Boeken of een optie plaatsen voor Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten?

Voor meer informatie over Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten

Deze act is bekeken door 30349 mensen

Specificaties van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten

 • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
 • Geluid: exclusief
 • Begeleiding: 9 personen
 • Reiskosten: incl. 100 km. va, Heinenoord daarna € 0,45 per km. (v.v.)

Reviews voor Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten JB_322
 • Door: Marc Romers
 • Locatie: Den Haag
 • Datum:

Prima verzorgd. klant uitermate tevreden

Waardering:

10 10 10

Boeking of een optie plaatsen voor Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.