Voltage

Voltage boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Voltage.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen , is een 70’s rock band uit de regio Helmond en Eindhoven. Strak als Status Quo en AC/DC en met de bezieling van southern bands als ZZ TOP en Blackberry Smoke zetten de vier brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

In 2016 brult leadzanger Dave zich naar een 2e plek in TVOH en zet daarbij Rock’n Roll weer op de kaart bij mainstream Nederland.

Daarna headlined de band een tour met uitverkochte shows bij de bekende poppodia van Nederland. Er worden support-shows gespeeld voor o.a. Miss Montreal en Status Quo in de Heineken Music Hall en festivals als Paaspop en de Zwarte Cross worden op de kop gezet. Intussen werkt het viertal hard aan een nieuw album dat in het voorjaar van 2017 uit zal gaan komen.

Voltage brengt je terug naar de 70’s met scheurende gitaren over een strakke ritme sectie.

Met de EP “Voltage” maakt de band in 2013 haar debuut. Een jaar later volgt de EP “The Story So Far” die binnen een maand uitverkoopt. Het debuutalbum “Travellin’ Men” wordt in april 2015 gepresenteerd in poppodium Nirwana. Daarna volgen 2 succesvolle jaren waarbij Voltage in 2015 voorprogramma’s speelt voor o.a. Status Quo grootheden John “Rhino” Edwards en John Coghlan.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Voltage?

Voor meer informatie over Voltage kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Voltage

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 51523 mensen

Specificaties van Voltage

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 1 x 25 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Voltage

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, is een 70’s rock band uit de regio Eindhoven. De band bestaat uit 4 bebaarde, woeste mannen. Dave, Gijs, Bob en Bart laten zien hoe rock’n roll gespeeld dient te worden.

Geïnspireerd door bands als Status Quo, Rolling Stones en ZZ top zetten de brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

Met de EP “Voltage” maakt de band in 2013 haar debuut. In beperkte oplage volgt een jaar later de EP “The Story So Far” die binnen een maand ram uitverkoopt. Het debuutalbum “Travellin’ Men” wordt in april 2015 gepresenteerd in poppodium Nirwana. De band speelt vervolgens shows met Status Quo grootheden John “Rhino” Edwards en John Coghlan en The Delta Saints.

Ook voor het komende jaar loopt de concert agenda al flink vol en werkt de band toe naar de grotere podia en festivals van Nederland.

3Voor12
“De mannen slagen er goed in om het divers, gevarieerd en eigentijds te houden, zonder dat eerbetoon aan hun
grootmeesters te verliezen.”

Rockportaal
“Op het podium maakt de groep een overdonderende indruk.“

FileUnder
“De heren houden zich bezig met pre‐hairmetal hardrock, boogie, bluesrock en southern rock en kennen hoorbaar hun
klassiekers uit die genres.”

Voltage
Dave Vermeulen (zang/gitaar)
Gijs Heijnen (gitaar/backing vocals)
Bob Donkers (bas)
Bart Candel (drums)

Discografie
EP: “Voltage” (2013)
EP: “The Story So Far (2014)
Album: “Travellin’ Men” (2015)

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Voltage

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Voltage kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.