Jennie Lena

Jennie Lena boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jennie Lena.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het maakt niet uit waar ze is of wat ze doet: Jennie Lena valt op. Ze is echt. Ze is ongepolijst en humoristisch. Ze laat tegelijkertijd haar kracht en haar gevoeligheid zien, zowel op het podium als er af. Soms gaat er jarenlang hard werken vooraf aan een droomdebuut. Jennie had al een lange weg afgelegd in de muziek voordat ze in 2015 definitief bekend werd bij het grote publiek dankzij haar deelname aan The Voice of Holland.

Soul, R&B, Jazz, 90s, hiphop, Gospel, Funk, Folk en Blues

die verschillende muziekstijlen waarmee Jennie is opgegroeid verwerkt ze nu in haar eigen muziek. Gezegend met een stem die raakt en een natuurlijke aanleg voor songwriting, weet ze tijdloze muziek te maken met een eigen twist. In haar nummers zoekt Jennie voortdurend de grens op tussen pijn en hoop en daarmee zingt ze zich recht je hart in.

Na het vele internationale toeren en een uitnodiging voor SXSW heeft Jennie nu haar nieuwe album ‘To Be Honest’ uitgebracht.

Het is haar meest persoonlijke album tot nu toe. Het werd grotendeels geschreven, geproduceerd en opgenomen in New York en L.A. Op ‘To Be Honest’ combineert Jennie klassieke soul met gospelkoren en akoestische instrumenten met 90’s hip-hopbeats. Tien songs, tien verhalen.

Boeken of een optie plaatsen voor Jennie Lena?

Voor meer informatie over Jennie Lena kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jennie Lena

Deze act is bekeken door 30829 mensen

Specificaties van Jennie Lena

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 tot 60 minuten.
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Universiteit Twente

  • Ingevuld door: Astrid de Graaf
  • Locatie: Enschede
  • Datum: maandag 9 januari 2017

Reactie:

“Op de vroege maandagochtend heeft Jennie er een feestje voor mij en mijn collega’s van gemaakt, ik ben dik tevreden!”

8,5

Waardering: