2017 Een veelbelovend jaar voor Maan

19/05/2017

2016 was een fantastisch jaar voor de inmiddels 20-jarige Maan 

Na het winnen van The voice of Holland is haar muzikale carrière in een stroomversnelling geraakt. Meerdere succesvolle singles, zoals ‘Perfect World’ met DJ Hardwell, ‘Ride It’ en ‘DJ’ met $hirak, een 100%NL Award voor 'Doorbraak Van Het Jaar' en bijzondere gastoptredens bij onder andere Let’s Dance en Toppers In Concert. Ook is ze regelmatig te horen én te zien bij 538, zowel op de radio als bij evenementen zoals 538Live XXL en 538Koningsdag. Deze stroomversnelling houdt in 2017 zeker nog niet op met heel veel leuke dingen op de planning.

Maan doet mee aan het programma Beste Zangers

Zaterdag 20 mei start het nieuwe seizoen van Beste Zangers op NPO 1, waarbij Maan al in de eerste aflevering centraal staat. In de aflevering gaan de overige kandidaten de nummers uit haar eigen repertoire en haar lievelingsnummers toezingen. Zo heeft Tommie Christiaan het nummer 'Someone That I Never Knew' geheel in een eigen jasje gestoken en krijgt Tania Kross Maan in tranen door het nummer 'The Power Of Love' voor haar te zingen.

Dance Dance Dance

Maan is al maanden druk aan het trainen voor het nieuwe seizoen van het populaire RTL programma 'Dance Dance Dance', dat vanaf september te zien is op RTL 4. Samen met haar maatje Kaj van der Voort (ook wel bekend van B-Brave) gaat ze de strijd aan tegen vier andere BN'er duo's. Ze zijn het jongste koppel van dit seizoen.

AM/PM Clubtour

Deze week werd bekend gemaakt dat Maan, samen met haar eigen liveband, dit najaar te zien zal zijn in diverse clubzalen tijdens haar eerste eigen clubtour die de naam AM/PM Clubtour draagt. Dit najaar zal in het teken staan van de release van twee EP’s: AM en PM. Op de EP’s laat Maan haar diversiteit als artiest zien. Een muzikaal etmaal van licht naar donker, zo veelzijdig als de zangeres zelf is.

Boeking of een optie plaatsen voor Maan

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Maan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.