Club Hart Live breidt uit met intieme liveshows voor kinderen

25/09/2020

Deze zomer opende in een Amsterdamse TV-studio het nieuwe Club Hart Live, voor iedereen met een groot hart voor muziek en comedy. Na succesvolle liveshows van onder meer VanVelzen, Najib Amhali en Edsilia Rombley, opent nu ook Club Hart Kids haar deuren. Kinderen kunnen in oktober genieten van intieme optredens van hun grote helden. Zo gaan onder anderen K3, Samson & Marie en Kabouter Plop zorgen voor een uur vol plezier bij Club Hart Kids. 

K3, Samson & Marie en Kabouter Plop komen naar Club Hart Kids!

Bij Club Hart Kids kunnen kinderen genieten van een korte live-show van hun favoriete artiesten onder het genot van eten en drinken. Na afloop van de show is er een mogelijkheid om op de foto te gaan, uiteraard op 1,5 meter afstand. Op 14 oktober geeft K3 het eerste optreden bij Club Hart Kids en op 15 oktober zijn Samson & Marie en Kabouter Plop te gast. 

Over Club Hart 

CLUB HART is dé nieuwe plek waar de beste artiesten en leukste talenten in deze nieuwe samenleving live optreden om Nederland ouderwets te entertainen. Voor deze avonden (en middagen), waarbij tevens TV-crew aanwezig is voor registratie van de shows, zijn 100 VIP-plekken beschikbaar. Uiteraard is Club Hart helemaal “COVID-19 proof” en georganiseerd volgens de regels van het RIVM. Gasten kunnen genieten van een geheel verzorgde VIP-experience met een eigen huis-DJ, shared dining van hoog niveau en zoals gezegd een topartiest.
 

Boeking of een optie plaatsen voor K3

Voor meer informatie en beschikbaarheid van K3 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.