Guide of Light

Guide of Light boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Guide of Light.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De gloednieuwe Guide of Light is een hightech walkact, een mobiele licht-performance en een altijd vrolijk en ondeugend spelende reus ineen!

Steltloper met Ledverlichting

Een bron van licht komt op u af en schijnt plotseling in stralend blauw. Een reus met vriendelijk stralende ogen. Een licht-performance die zijn hoogtepunt vindt in een vuurwerk van flitslichten op muziek.
Terwijl u met uw ogen naknippert in het donker lonkt alleen nog een rood oplichtend, kloppend hart u toe. De vriendelijke reus schudt uw hand en zegt: "goed je te zien!" Een waanzinnig steltloper met Ledverlichting.

Kostuum met honderden Led lichten

De Guide of Light draagt een kostuum met honderden LED-lichten, aangestuurd door een kleine computer in de helm van de reus.
Als vriendelijke wezentjes klampen de lichten zich stevig vast aan zijn pak. Uw wens, thema, kleur of atmosfeer is allemaal programmeerbaar. Spectaculaire technologie- maar uiteindelijk gaat het om de grenzeloze vreugde die de Guide of Light uitstraalt. Een fonkelende act met WOW-factor!
 

Boeken of een optie plaatsen voor Guide of Light?

Voor meer informatie over Guide of Light kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Guide of Light

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22787 mensen

Specificaties van Guide of Light

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. of 2 x 45 min. binnen 4 uur.
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Guide of Light

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Guide of Light kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.