Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy

Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Championsheeps is een volledig verzorgd programma bestaande uit: Sport mee met Shaun het Schaap en Timmy tijdens het sportieve evenement ‘De Championsheeps’.

Kinderen volgen een parcours vol boerderijspelen, van het hilarische Grote Sprongenspel tot het leuke Spring je Fit via de Schapenrace tot aan Aardappelspel en op de foto met Shaun. Kinderen leren spelenderwijs een boel over de boerderij en zijn zeer actief bezig. Na afloop is er uitgebreid tijd voor een meet en greet, knuffelen en foto’s maken maar!

De Championsheeps is een volledig verzorgd programma bestaande uit:

Spring je Fit met Bitzer

Bitzer staat al te trappelen op een klein podium samen met een fitness instructeur om alle kinderen op te warmen voor het parcours. Rekken, strekken en springen, zo zijn zij er klaar voor.

Tok tok

Wie vind de meeste eieren? De kippen op de boerderij hebben hun best gedaan. Vol trots zitten ze boven op hun eieren. Het doel van deze speurtocht is om zo snel mogelijk de meeste eieren te vinden en een mandje vol eieren in te leveren bij de boer!

Grote sprongen

Een unieke zakloop-race.In een grote loopzak (voorzien van een afbeelding van Bitzer) gaat het erom wie als snelste het parcours aflegt en als eerste zijn beanie ( Bitzers petje) aan de kapstok hangt!

Schapen Race

Heb jij weleens op een schaap gezeten? Nu is het jouw kans tijdens deze schapenrace. Zit je lekker op deze bolle ronde schapen?
Klaar voor de start en zorg dat jij als eerste bij de finish bent.

Dat is schrikken

Wie laat de meeste vogelverschrikkers schrikken? Lukt het jou om met 5 aardappels maar liefst vier hoofden van de vogelverschrikkers om te gooien?

Meet & greet Shaun en Timmy

Uiteraard ontbreken Shaun en Timmy op deze dag niet. Zij kunnen wachten om hun fans te ontmoeten, te knuffelen of om op de foto te gaan.

Wij garanderen een dag vol plezier en vermaak!

 

Specificaties Championsheeps Shaun

  • Per dagdeel tot 1 x 30 minuten show en 1 x 30 minuten meet & greet in maximaal 1 aaneengesloten uren.
  • Exclusief techniek
  • Er is een vrije ruimte van 500 x 400 x 250 cm ( L x B x H ) nodig

Boeken of een optie plaatsen voor Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy?

Voor meer informatie over Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25755 mensen

Specificaties van Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.