Op de Foto met Timmy

Op de Foto met Timmy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Op de Foto met Timmy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Je kunt nu op de foto met het lieve lammetje Timmy!

Wat een lieverd hè! Je kunt met hem op de foto. Boek nu deze Fotoactie met Timmy. Jullie gaan samen voor een Greenscreen Fotowand staan. De fotograaf maakt de foto en monteert deze voor een leuke achtergrond. Hij print de foto voor je uit zodat je deze leuke herinnering mee naar huis kunt nemen en boven je bed kunt hangen.

Wie is Timmy dat kleine lieve lammetje?

Timmy is een lammetje uit een kudde. Als "enig lam" is hij daarom gewend dat alles precíes zo gaat als hij dat wil. Maar... Dan moet Timmy voor het eerst in z'n leven ook leren omgaan met andere kleine dieren. Hij moet namelijk naar de peuterschool. Nu moet die eigenwijze Timmy ineens rekening houden met andere dieren. De leerkrachten van de peuterschool hebben hun handen vol aan Timmy. Hoe zal dit aflopen?

Ken je Shaun het Schaap ook al?

Shaun is een wat ouder schaap uit de kudde van Timmy. Hij had als eerste zijn eigen televisieshow. Je kunt hem samen met Timmy boeken voor een fotoactie.

Kijk hier snel verder naar alle mogelijkheden met betrekking tot Timmy

 

Boeken of een optie plaatsen voor Op de Foto met Timmy?

Voor meer informatie over Op de Foto met Timmy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Op de Foto met Timmy

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20186 mensen

Specificaties van Op de Foto met Timmy

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur, 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Op de Foto met Timmy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Op de Foto met Timmy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.