Op de Foto met Shaun het Schaap

Op de Foto met Shaun het Schaap boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Op de Foto met Shaun het Schaap.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ga op de foto met Shaun het vrolijke en gekke Schaap

Ga samen met Shaun het Schaap voor de Greenscreen fotowand staan. De fotograaf maakt de foto, plaatst de foto voor een leuke achtergrond en print deze voor je uit. Zo heb je een blijvende herinnering aan de ontmoeting met jou TV held, die je ook nog eens mee naar huis mag nemen. 

Wie is Shaun het Schaap nou eigenlijk?

Shaun het Schaap is een Stop-motion geanimeerde kinderserie die uitgezonden wordt door Nick Jr. in Vlaanderen en Nederland. Nick Park, de bedenker en maker van deze serie is best bekend door de eerdere productie van onder meer Wallace & Gromit, waarin Shaun ook voor het eerst verschijnt. Shaun is een intelligent schaap dat niet meegaat in de kudde, maar menselijk gedrag vertoont.

Ken je Timmy ook al? Boek hem in combinatie met Shaun.

Timmy is het lammetje uit de kudde van Shaun, die zijn eigen televisieshow heeft gekregen. Vanwege zijn populariteit is ook Timmy te boeken voor een Fotoactie. Maar je kunt ook Shaun en Timmy samen boeken voor een fotoactie.

Wat een mogelijkheden hè, kijk hier snel verder

Boeken of een optie plaatsen voor Op de Foto met Shaun het Schaap?

Voor meer informatie over Op de Foto met Shaun het Schaap kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Op de Foto met Shaun het Schaap

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24678 mensen

Specificaties van Op de Foto met Shaun het Schaap

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur, 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Op de Foto met Shaun het Schaap

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Op de Foto met Shaun het Schaap kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.