Biografie van Donna Lynton

Deze veelzijdige Amerikaanse zangeres heeft sinds ze bekend werd met Charlie’s Angels al vele harten veroverd in Nederland en de rest van de wereld.

Ze heeft gewerkt met beroemdheden als Count Basie, The Temptations, Lionel Hampton, Howard Keel, Johnny Mathis, The Drifters, Chubby Checker, James Brown, The Surpremes en ging op tournee door Europa met Sammy Davis Jr, Fats Domino & Ray Charles.

Ze ging op tournee met  “The Ronettes “ van Phil Spector met hun hitsingle: “Be My Baby” en later solo naar Australië, Nieuw-Zeeland, Papua Nieuw Guinea en vele landen in Europa en heeft talloze malen opgetreden in Amerika waar zij o.a. erg beroemd was in de New Yorkse Copacabana.

Na zich definitief in Nederland gevestigd te hebben heeft ze al veel laten zien van zichzelf en gewerkt met grootheden als Pierre Kartner & Hans Vermeulen.

Donna Lynton heeft de hoofdrol te vertolkt van Mrs. Sherman in de bekende Engelse musical Fame en was te zien tot 01 januari 2008 in de Nederlandse theaters.

Donna Lynton geeft een spetterende show met haar bekende nummers als o.a. “let the Curtain’s Fall” en haar perfecte performance van “Send in the clowns “ natuurlijk ontbreken “Unchain my heart” en “Last Dance” niet, kortom een glamour feest als Donna langskomt.