Sarah & Julia

Sarah & Julia boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sarah & Julia.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Sarah (22) en Julia (19) zijn twee veelzijdige zussen uit Nederland. Ze begonnen hun professionele carrière al op jonge leeftijd en speelden rollen in grote theaterproducties zoals Mary Poppins, Shrek the Musical en The Sound of Music.
 
Hierna verhuisden Sarah en Julia naar de Nederlandse film en televisie, met onder meer Spangas, Elvy's Wereld, Red Light, Verborgen Verhalen, Suspects en Morten. Sarah speelde ook rollen in de internationale televisieseries The Lodge en Hunter Street.

Naast acteren zijn Sarah en Julia ook actief als singer songwriters. 

In 2013 bundelden ze hun krachten om deel te nemen aan de Nederlandse nationale selectiewedstrijd voor het Junior Eurovisie Songfestival, waar ze derde werden. Drie jaar later, en enkele singles later, wonnen ze de allereerste Nederlandse Radio Disney Music Award - ook wel bekend als ARDY.
 

 

Sinds 2017 schrijven Sarah en Julia hun eigen liedjes. Hun eerste single Hooked On The Hype werd eind 2018 uitgebracht, gevolgd door On My Way begin 2019. Momenteel werken ze aan nieuw materiaal dat ze later dit jaar hopen uit te brengen.

Boeken of een optie plaatsen voor Sarah & Julia?

Voor meer informatie over Sarah & Julia kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sarah & Julia

Deze act is bekeken door 27887 mensen

Specificaties van Sarah & Julia

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Leeftijd: Kinderen van 6 t/m 14 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland