Jared Grant

Jared Grant boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jared Grant.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort doet dit je direct denken aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren 70 en de early 80’s. Een periode waarin Grant zich dan ook erg thuis zou voelen.

Jared is geïnspireerd door internationale grootheden

Zoals James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder, Prince, heeft Jared zich ook verdiept in artiesten als Ryan Shaw en bijvoorbeeld Billy Paul. Hiermee heeft hij een geheel eigen sound ontwikkeld, welke terug gaat naar zijn roots, met invloeden van het heden. Jared stond op podia als 013, Bird, Grounds, North Sea Jazz Club en Paradiso. Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eliza Doolittle. Verder stond hij in het voorprogramma van Alain Clark en wist een avond te vullen in de North Sea Jazz Club met Léon Ware.

Vele overwinningen bij talentenshows en eigen muziek voor Jared Grant

Jared Grant wint eind 2012 naast de 3e (jury) prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards. In 2015 behaalt hij de finale van The Voice of Holland. Na vele solo-optredens en als gast bij verschillende bands en artiesten, heeft Jared in september 2017 zijn eigen album gelanceerd; “Back to my Roots”. Een mix van zijn inspirators, met een vette eigen Soul saus er overheen. De singles “Break Out” en “You” waren succesvol en worden veelvuldig gestreamd op de bekende platformen zoals Spotify, Apple Music en meer … Daarnaast zijn de singles te horen op Sublime FM, Radio 2, Q Music en vele regionale zenders. In april 2019 lanceert Jared na het succesvolle album “Back to my Roots” zijn nieuwe EP

Live ook mogelijk met een 11-koppige band (inclusief 4 blazers).

We gaan nog veel van Jared Grant horen!

Boeken of een optie plaatsen voor Jared Grant?

Voor meer informatie over Jared Grant kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jared Grant

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25509 mensen

Specificaties van Jared Grant

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jared Grant

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jared Grant kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.