Jared Grant

Jared Grant boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jared Grant.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort doet dit je direct denken aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren 70 en de early 80’s. Een periode waarin Grant zich dan ook erg thuis zou voelen.

Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince.

Jared Grant heeft een geheel eigen soundontwikkeld. Jared stond op poppodia als 013, Bird, Grounds en Paradiso. Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eliza Doolittle. Verder stond hij in het voorprogramma van Alain Clark en wist een avond te vullen in de North Sea Jazz Club met Léon Ware.

Jared Grant wint eind 2012 naast de 3e (jury) prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards. In 2015 behaalt hij de halve finale van The Voice of Holland. Na vele solo optredens en als gast bij verschillende bands en artiesten, heeft Jared 1 september 2017 zijn eigen album gelanceerd; “Back to my Roots”. Een mix van zijn inspirators, met een vette eigen Soul saus er overheen. De single “Break Out” is een groot succes!

Jared Grant brengt een heerlijke Soul show, met de klassiekers van The Trammps, Michael Jackson, Prince en oa Stevie Wonder.

Maar ook met Soul hits van nu, zoals Justin Timberlake, The Weekend en Bruno Mars. Geef aan welke richting u in wil en Jared Grant maakt het waar.

Boeken of een optie plaatsen voor Jared Grant?

Voor meer informatie over Jared Grant kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jared Grant

Deze act is bekeken door 8273 mensen

Specificaties van Jared Grant

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland