Valentijn Greenscreen Foto Actie

Valentijn Greenscreen Foto Actie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Valentijn Greenscreen Foto Actie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Valentijn greenscreen fotografie is een zeer veelzijdige vorm van foto marketing. We 'kneden' de actie geheel naar jouw wensen, zodat deze naadloos aansluit bij jouw moederdag event. Het achtergrond thema bedenken én maken we op maat voor jouw bedrijf.  

Hoe werkt de Valentijn greenscreen fotostudio?

Onze fotograaf ontvangt jouw gasten. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden ze voorzien van een outfit of gadget en kan het zijn dat ze een specifieke houding/pose aan moeten nemen. Zo zitten ze bijvoorbeeld op een bankje met een stuur in hun hand, zwaaien ze met een zonnebril op, of…
 
Ze staan hierbij voor een groen scherm, een zogenaamd greenscreen. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf deze achterwand om in de gewenste entourage.  De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door jouw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto's ook jouw logo of boodschap plaatsen.
 
Onze unieke foto's hebben de goede eigenschap dat ze veelvuldig gedeeld worden op social media. Je krijgt de foto's daarom ook digitaal aangeleverd, zodat je ze kunt plaatsen op jouw website en/of social media kanalen.

Boekingsgegevens valentijn greenscreen foto actie:

  •  Inclusief fotograaf
  •  Mobiele fotostudio met greenscreen
  •  Inclusief onbeperkt direct-klaar foto's van 13 x 18 cm 
  •  Afmetingen : 5 x 3 m met een vrije hoogte van 2,5 m
  •  De locatie dient overdekt te zijn 
  •  Stroom: 1 vrije stroomgroepen van 220 volt / 16 ampère

Boeken of een optie plaatsen voor Valentijn Greenscreen Foto Actie?

Voor meer informatie over Valentijn Greenscreen Foto Actie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Valentijn Greenscreen Foto Actie

Deze act is bekeken door 20573 mensen

Specificaties van Valentijn Greenscreen Foto Actie

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Valentijn Greenscreen Foto Actie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Valentijn Greenscreen Foto Actie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.