PAW Patrol komt met een LIVE voorstelling!

03/04/2023

PAW Patrol Live Show "De Grote Race"

PAW Patrol Live! "De Grote Race" naar een aantal geselecteerde theaters in Nederland en België. Na het succes van de shows in 2019 en 2022 kunnen kinderen en hun families opnieuw genieten van het avontuur van hun favoriete PAW Patrol pups, zoals Chase, Marshall en Skye.

De voorstelling biedt veel avontuurlijke actie, energieke liedjes en humor en is geschikt voor de hele familie. Ook voor kinderen die nog nooit naar live-theater zijn geweest, is het een mooie eerste kennismaking. Net als in de tv-serie, die is gemaakt door Spin Master Entertainment, staan belangrijke sociale vaardigheden centraal, zoals samenwerken en problemen oplossen, door middel van teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.

De Grote Race is een kindershow voor jong en oud!

De Grote Race in Avonturenbaai staat centraal in deze voorstelling. Burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger strijden om de overwinning, maar dan blijkt burgemeester Goodway spoorloos verdwenen te zijn. Ryder roept snel de hulp in van de pups Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij op tijd burgemeester Goodway vinden? Dat is de grote vraag.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Paw Patrol

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Paw Patrol kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.