Morning Glorie - Oasis Tributeband

Morning Glorie - Oasis Tributeband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Morning Glorie - Oasis Tributeband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Italiaanse Oasis Tribute Band, die het geluid en uiterlijk van de band perfect vertolken

Dankzij de juiste houding van deze 5 jongens 'Lads', welke ze door de jaren heen hebben opgedaan en de vele samenwerkingsverbanden in de Brit pop scene in Italië.
 
Morning Glory baant zich gedurende het optreden een weg, met mooie live versies van de belangrijkste nummers van OASIS.
 
 • De leider Paolo Giunta, gepassioneerd aanhanger van het muzikale fenomeen dat bekend staat als 'Madchester', speelt Liam Gallagher met al zijn arrogantie en irritant statische aanwezigheid. Zijn passie voor het karakter werd geboren sinds de release van 'Definitely Maybe' in 1994, toen de Mancunian Band letterlijk explodeerde in het Verenigd Koninkrijk, maar was nog steeds deel uitmaakte van de alternatieve rock scene in de rest van Europa; en die nam hem mee naar Liam, meerdere malen, zowel op een aantal van de Europese tourdata te voldoen, en in zijn huis in Londen.
   
 • Sandro Sanchini, gitarist, is naast de heer Giunta ook Noel Gallagher, met al zijn Britse koelte. In zijn gitaar collectie is uiteraard de "Supernova", een "Les Paul" en een "Gibson 335" te vinden. Gebruikt door de songwriter en meesterbrein van Oasis.
   
 • De Line-up wordt compleet gemaakt door Max Bossi, die speelt met een "Firebird" in perfecte Gem Archer stijl.
   
 • Max Marraccini, de drummer. In zijn CV staan ​​samenwerkingen met onder andere The Corrs, waarmee hij speelde in de 1998 tijdens MTV European Music Awards gehouden in Dublin. En op hun MTV Unplugged album van hetzelfde jaar.
   
 • Alessandro Cefalì, bassist, groot fan van Andy Bell's vibe.

Je boekt deze band exclusief geluid en exclusief vlucht, hotel, transport & catering voor 5 personen.

Boeken of een optie plaatsen voor Morning Glorie - Oasis Tributeband?

Voor meer informatie over Morning Glorie - Oasis Tributeband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Morning Glorie - Oasis Tributeband

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20253 mensen

Specificaties van Morning Glorie - Oasis Tributeband

 • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
 • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
 • Begeleiding: 5 personen
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Morning Glorie - Oasis Tributeband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Morning Glorie - Oasis Tributeband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.