De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas

De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ozosnel en de Stalpiet komen naar je toe

Beleef een magisch moment op jouw evenement met Ozosnel en de Stalpiet van Sinterklaas. De Stalpiet heeft, misschien per ongeluk, Ozosnel meegenomen en nu lopen ze samen over jouw evenementenlocatie. Een onverwachtse en betoverende ervaring voor jong en oud!

Ozosnel en de Stalpiet maken hun opwachting op diverse evenementen, variërend van de Sinterklaasintocht tot Sinterklaasfeesten en gezellige Sinterklaasevenementen in winkelcentra. De aanwezigheid van deze twee iconische figuren voegt een extra dosis magie en vreugde toe aan jouw speciale gelegenheid.

Wil je Ozosnel en de Stalpiet huren voor jouw evenement? Dat is zeker mogelijk! Aangezien dit duo regelmatig samen op pad is, zullen we ons best doen om contact met ze op te nemen en ze uit te nodigen voor jouw specifieke gelegenheid. Zorg alvast voor wat wortelen en suikerklontjes, want Ozosnel is er dol op!

De Stalpiet met Ozosnel huren voor jouw evenement?

Laat Ozosnel en de Stalpiet jouw evenement transformeren tot een onvergetelijke belevenis vol Sinterklaasplezier. Neem nu contact met ons op en maak van jouw evenement een feest dat nog lang in de herinnering zal blijven!

Boeken of een optie plaatsen voor De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas?

Voor meer informatie over De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29338 mensen

Specificaties van De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.