De Stalpiet met Amerigo

De Stalpiet met Amerigo Boeken of Inhuren? | JB Productions J.M. van den Berg

De Stalpiet met Amerigo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Stalpiet met Amerigo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Stalpiet van Sinterklaas heeft Amerigo meegenomen. Normaal rijdt natuurlijk alleen de Sint op Amerigo. Stalpiet ging stiekem een rondje rijden op de witte schimmel. Nu loopt hij over jullie evenement.

Amerigo en de Stalpiet komen naar je toe

Amerigo komt samen met de Stalpiet op de meest uit één lopende evenementen. Van Sinterklaasintocht tot Sinterklaasfeest tot aan gezellige Sinterklaasevenementen in Winkelcentra.

De Stalpiet met Amerigo huren voor jouw evenement?

Dat kan uiteraard. Aangezien het duo nogal regelmatig samen op pad is, zullen we proberen of we hem kunnen bereiken en dan uitnodigen voor jouw evenement. Haal jij dan alvast wat wortelen en suikerklontjes voor Amerigo? Daar is hij namelijk gek op.

Boeken of een optie plaatsen voor De Stalpiet met Amerigo?

Voor meer informatie over De Stalpiet met Amerigo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Stalpiet met Amerigo

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28064 mensen

Specificaties van De Stalpiet met Amerigo

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,45 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Stalpiet met Amerigo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Stalpiet met Amerigo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.