Ronnie Flex brengt nieuw album uit

30/06/2017

De rapper heeft uitgebreid de tijd genomen voor zijn nieuwe langspeler, die vanaf vandaag overal te beluisteren is. Maar daar is hij dan... 

Rémi - het langverwachte nieuwe album van Ronnie Flex

Daarnaast is ook de nieuwe single en video 'Is Dit Over' (ft. Tabitha) verschenen. Met "uitgebreid" doelen we op het feit dat Ronnie Flex maar liefst anderhalf jaar met bloed, zweet en tranen gewerkt heeft aan Rémi. De eerder uitgebrachte tracks 'Plek Als Dit',  'Energie', en 'Come Again' zijn onderdeel van het nieuwe album. Deze releases ontvingen meerdere (dubbel) platina awards en vergaarden tientallen miljoenen streams. Het album is geproduceerd door Ronnie Flex en Boaz van de Beatz met bijdragen van Afro Bros. Featurings zijn er o.a. van Boef, Sevn Alias, Jonna Fraser, Brace, Mr. Polska, Frenna, KM en natuurlijk Lil Kleine. Beluister alle 15 tracks op Spotify, iTunes, Deezer en Apple Music. De nieuwe single en video 'Is Dit Over' (ft. Tabitha) is ook vandaag verschenen en hieronder te bekijken.

Clubtour Ronnie Flex

Dit najaar gaat Ronnie Flex & Deuxperience band op een exclusieve tour door Nederland en doet hij een select aantal venues aan. In november en december is hij te zien in Doornroosje (10 nov), 013 (17 nov), Paard van Troje (2 dec), TivoliVredenburg (15 dec) en De Oosterpoort (29 dec). De ticketverkoop voor de tour is reeds van start gegaan. Voor diegenen die niet kunnen wachten: in augustus is hij met band op Lowlands te zien!

Boeking of een optie plaatsen voor Ronnie Flex

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ronnie Flex kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.