Ronnie Flex

Ronnie Flex boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ronnie Flex.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ronnie Flex, een rapper / zanger uit Capelle aan den IJssel die op het punt staat om Nederland te veroveren met zijn aanstekelijke mix van Hip-Hop, Grime, Dancehall en Dubstep. Vanaf zijn 16e staat hij al op de stage met o.a. Mystery Land en de TMF Awards achter zijn naam.

Naast het performen produceert hij ook zijn eigen tracks

Hij wordt hierin bijgestaan door producer Boaz v/d Beatz. Zijn samenwerking met o.a. Boaz en Mr.Polska resulteerde in de succesvolle single en videorelease van 'Soldaatje', 'Allermooiste Feestje' en 'Nooit Meer Slapen'. In 2012 tekende Ronnie Flex majorlabel TopNotch, won hij van de State Award 'Rookie Of The Year' en behaalde hij de finale van de Grote Prijs van Nederland. In 2013 zette hij dit succes door met de releases van de single en video van 'Tankstation', 'Onder Je Lokken' en de soundtrack van bioscoopfilm 'Feute Het Feestje'. 

24 Miljoen views voor hitsingle 'Zusje'

Begin 2014 bracht Ronnie Flex samen met Mr. Polska zijn hitsingle 'Zusje' uit, welke in korte tijd al bijna 3 miljoen keer werd bekeken. Hij gaf dit succes een vervolg met de release van de EP en gelijknamige single 'Pocahontas', waarbij in samenwerking met provider Hi een speciale app werd uitgebracht met de allereerste interactieve videoclip voor de mobiele telefoon ter wereld. 

'Drank & Drugs' feat. Lil' Kleine

Ronnie Flex & Lil' Kleine bestormen in 2015 de hitlijsten met hun single 'Drank & Drugs'. Het duo behaald de #1 positie in de GFK Single Top 100 en de iTunes single chart. De track is op dat moment tevens het meest gestreamde nummer van Nederland; ook op Spotify voeren de heren de Nederlandse top 50 aan. 

Verder en meer succes

Na zijn debuutjaren gaat Ronnie alleen maar harder door naar de top, met zijn Albums ''Remi'' en ''Nori'' Scoort hij talloze platina hits. Vervolgd door een periode waarbij Ronnie flex op zo ongeveer iedere collab te vinden is, Hij blijft veel met Lil Kleine samenwerken wat keer op keer voor een gouden combinatie zorgt.

Ronnie flex zorgt gegarandeerd voor een feestelijke sfeer op evenementen waar hij komt. Boek hem nu voor jouw evenement bij JB Productions

Boeken of een optie plaatsen voor Ronnie Flex?

Voor meer informatie over Ronnie Flex kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ronnie Flex

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 49598 mensen

Specificaties van Ronnie Flex

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ronnie Flex

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ronnie Flex kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.