Nieuw album André Hazes “Leef” en Gouden award voor de gelijknamige single!

14/03/2016

Het langverwachte album van André Hazes “Leef” is uit!

Maandenlang is met hart en ziel gewerkt aan teksten, muziek en opnamen. Bekende schrijvers hebben meegeschreven aan de songs op dit album maar ook André zelf heeft meegeschreven. 

Van zijn vaders repertoire naar dat van zichzelf.

De met goud bekroonde song “Ik Leef Mijn Eigen Leven” betekende de definitieve doorbraak voor André als solozanger nadat hij dit had gezongen bij “De Beste Zangers van Nederland” en het  staat vanzelfsprekend op dit album.  De titelsong “Leef” is inmiddels een hit en André ontving hiervoor onlangs de Meezing Award van radiostation 100% NL en afgelopen woensdag avond zelfs een Gouden Award uit handen van Humberto Tan bij RTL Late Night. Verder zijn de onlangs verschenen singles “Niet Voor Lief” en “Wat is de waarheid” op het album te vinden, welke nog steeds een hoge rotering op vele radiostations hebben.

Binnen korte tijd heeft André Hazes Jr. zichzelf weten te nestelen tussen de reeds gearriveerde artiesten en mag hij zich buigen over een goedgevulde agenda met optredens niet alleen in Nederland maar ook in België waar zijn populariteit enorm groeit!

Tijdens zijn 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.

Boeking of een optie plaatsen voor Andre Hazes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Andre Hazes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.