Andre Hazes

Andre Hazes Boeken of Inhuren? | JB Productions SetVexy

Andre Hazes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Andre Hazes.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nog steeds trots op zijn afkomst, maar de stempel ‘zoon van’ is hij inmiddels wel ontgroeit. André Hazes gaat als een trein. Hij scoorde zijn 1e nummer 1 hit op zijn 13e. Besmet met het showbizz-virus wist André precies wat hij wilde.

Snel heel veel succes voor André Hazes

Na zijn debuutalbum in 2013 – Mijn Beste Vriend, brak hij pas echt goed door, door zijn deelname aan het programma Beste Zangers van Nederland. Hij tekende een platencontract bij Dino Music en scoorde meteen een dikke hit met ‘Leef’ wat resulteerde in een album met dezelfde titel in 2016. Hij sleepte hiermee maar liefst 4 prijzen weg bij de BUMA Awards, kreeg een Edison in de categorie Volksmuziek en ontving de 100%NL Publieksprijs. Het album Leef werd goud en de single zelfs platina.

De coronacrisis mag dan zo’n beetje alles hebben platgelegd, André Hazes zit niet stil. Hij blijft zijn zegetocht voortzetten, en niet alleen in Nederland: ook Vlaanderen ligt plat voor de zanger. Hazes doet wat hij wil. Oók met zijn nieuwe single Een Doodgewone Man, die bijna acht minuten duurt. 

Je kent André Hazes uiteraard van de volgende liedjes

 • Leef
 • Ik Leef Mijn Eigen Leven
 • Ik Haal Alles Uit Het Leven
 • Wie Kan Mij Vertellen
 • Vrienden
 • Een doodgewone man

Andre Hazes zingt eigen hits en de hits van zijn vader 

Tijdens het 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.

André Hazes treedt niet op zgn. André Hazes Tribute evenementen op of soortgelijke "Hazes" evenementen. 

Naast Andre Hazes kun je bij ons ook andere Bekende Artiesten boeken.

Zo hebben we een ruim aanbod in:

Klik op bovenstaande links om direct naar de overzichten te gaan.
Prijzen weten? Vraag hier direct onze prijslijst aan.

Direct Artiesten boeken, bekijk ons overzicht.

Boeken of een optie plaatsen voor Andre Hazes?

Voor meer informatie over Andre Hazes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Andre Hazes

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 102105 mensen

Specificaties van Andre Hazes

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: prijs op aanvraag
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Andre Hazes

André Hazes
‘Een Doodgewone Man’
Biografie

De coronacrisis mag dan zo’n beetje alles hebben platgelegd, André Hazes zit niet stil. Hij blijft zijn zegetocht voortzetten, en niet alleen in Nederland: ook Vlaanderen ligt plat voor de zanger. Hazes doet wat hij wil. Oók met zijn nieuwe single Een Doodgewone Man, die bijna acht minuten duurt.

Nog steeds is hij nog maar 26 jaar; dat zou je niet verwachten als je puur naar zijn staat van dienst kijkt. Maar André Hazes begon natuurlijk jong. Op zijn dertiende scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit; Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader. Zeven jaar later verscheen zijn eerste album Mijn Beste Vriend, en al voor zijn 25e had hij er vier uitgebracht. Leef (2016) bereikte nummer 2, opvolgers Wijzer (2017) en Anders (2018) schoten allebei naar nummer 1. Tussendoor werd André overladen met goud, platina en prijzen zoals Buma Awards, een Edison en de 100%NL Publieksprijs.

Sinds zijn laatste album is er nogal wat gebeurd in André’s carrière. Begon hij in het najaar van 2017 met twee uitverkochte concerten Rotterdam Ahoy, in 2018 en 2019 stond hij daar elk driemaal voor een bomvolle zaal - en hoopt dat dit najaar dunnetjes over te doen, als de coronamaatregelen geen roet in het eten gooien. De afgelopen twee jaar maakte hij succesvolle kerstalbums in samenwerking met een bekende drogist, ook iets waarvan hij hoopt dat er een vervolg in zit. “Al was het alleen maar omdat mijn schrijfteam en ik daar elk jaar vijf dagen voor naar Spanje gaan. De lol die we daar hebben met het maken van kerstliedjes in dertig graden, is het al waard!”

Ook op het singlefront liet hij zich niet onbetuigd: zo was daar Verlangen Naar Jou, een duet met Glennis Grace; Maar Wij Gaan Door; de liveversie vanuit Ahoy van Verslaafd Aan Jou en Heb Ik Jou Echt Gekend, dat hij afgelopen najaar in de Rotterdamse concertzaal lanceerde en dat op zijn volgende album zal staan.

En dan is er ook nog zijn kledinglijn AH6, die ‘loopt als een tierelier’, aldus de zanger. “Het idee daarvoor ontstond mede door mijn neef Djarno. Hij zat vroeger in de kleding en ik vroeg hem eens of het niet mogelijk was om gewoon voor mezelf kleding te laten maken die ik tof vond. Dat werd te duur, legde hij uit, en opperde: breng er dan een lijn van uit.” Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels loopt het storm in de webshop (de bekende trainingspakken waren binnen korte tijd uitverkocht) en wordt AH6 in 51 winkels door heel Nederland verkocht.

Vlaanderen

Het kon haast niet achterblijven: ook Vlaanderen heeft André inmiddels omhelsd. Zijn zegetocht bij onze zuiderburen begon in december 2018, in drie stappen. Zo was daar het jongetje dat in The Voice Kids scoorde met zijn vertolking van Leef. Die hit, maar dan de versie van André zelf, werd in dezelfde periode in recordaantallen aangevraagd tijdens De Warmste Week, het Vlaamse antwoord op Serious Request. Toen André ook nog een week lang te zien was in de populaire talkshow Gert Late Night konden de Vlamingen niet meer om hem heen: Leef werd een dikke hit.

“Lange tijd daarna bleef ik die jongen met één hit”, kijkt André terug. Onlangs kwam daar na anderhalf jaar verandering in, en niet zo’n beetje ook. Zes jaar nadat zijn vertolking van Ik Leef Mijn Eigen Leven in het programma Beste Zangers zijn doorbrak betekende in Nederland, ontstond in België een soortgelijke situatie. In de Vlaamse versie van dat programma, Liefde Voor Muziek, zong André het nummer Doe Het Licht Maar Uit van Mama’s Jasje. Het bezorgt hem zijn eerste nummer 1-hit in Vlaanderen, maar daar bleef het niet bij: slechts weken later stond hij daar weer met Als Je Alles Weet, een cover van zijn vader uit hetzelfde programma.

De Vlamingen hebben hem in hun hart gesloten: inmiddels is André coach in de Vlaamse The Voice Senior en staan voor later dit jaar tien optredens gepland in zalen van drie- à vierduizend man. “Met het succes in België heb ik nu een hit in het buitenland, zo voelt het echt. Het voelt weer als nieuw. Toen ik een paar jaar geleden aankwam in een tv-studio, werd me nog gevraagd of ik in de band van André Hazes zat en moest ik uitleggen dat ik het zelf was. Toen was ik daar nog ‘de zoon van’, nu heb ik mijn eigen succes en dat voelt tof.”

Televisie Niet alleen in Vlaanderen is hij inmiddels een televisiester, ook in Nederland groeit zijn carrière in tv nog steeds. Na eerdere programma’s als Bloed, Zweet & Tranen, Rad van Fortuin, So You Think You Can Sing en Golden Boys is hij dit jaar te zien zijn als jurylid in de zangwedstrijd We Want More. Maar daarnaast ontwikkelt André in samenwerking met Medialane (ook de drijvende kracht achter evenementen als André In Ahoy en Holland Zingt Hazes) zijn eigen tv-formats. Op stapel staan, zodra de door corona stilgelegde opnamen weer kunnen plaatsvinden, Café Hazes en Getekend Voor Het Leven. De eerste omschrijft André als een mix tussen een muziekprogramma en een talkshow à la Graham Norton, waarin zijn band én neef-en-beste-vriend Djarno ook een grote rol spelen. In het laatste programma begeleidt hij mensen die spijt hebben van hun tattoo met behulp van zijn eigen tante en oom, die respectievelijk tatoeëren en weglaseren.

Nieuwe muziek

Maar natuurlijk blijft André ook trouw aan zijn grote liefde: de muziek. Deze maand verschijnt zijn nieuwe single, Een Doodgewone Man, van maar liefst 7 minuut 56. “Ik heb altijd gezegd: als mijn tijd ooit komt, wil ik niet gaan als een normale gozer, maar als een gast die opviel. Iemand die deed wat hij zelf wilde en niet leefde zoals anderen dat wilden. Daar gaat dit liedje over.” De afwijkende lengte is toepasselijk: “Vroeger waren veel rockplaten, die inmiddels klassiekers zijn, ook zo lang: Bohemian Rhapsody, Paradise By The Dashboard Light, November Rain… Ik heb er wat discussies over moeten voeren met mijn platenmaatschappij en mijn schrijfteam, maar zei: ‘We laten onszelf toch niet in een hoekje drukken door radiozenders? Als ze willen, kunnen ze een versie krijgen van maar vier minuten. Maar verder maken we wat we zelf leuk vinden, al is het een liedje van een halve dag!’”

Het nummer is een voorproefje van zijn nieuwe en vijfde album met dezelfde titel, dat hij in augustus hoopt uit te brengen. Uiteraard maakte hij alle nummers ervoor weer met zijn vaste team van Marcel Fisser, Edwin van Hoevelaak en Bram Koning. “Qua sound zijn we terug waar we begonnen, maar wel wat steviger, met gitaren en zo. Ik vind dit het beste wat we tot nu toe hebben gemaakt en de liedjes zijn heel persoonlijk.”

Inspiratie te over, want zijn privéleven was de afgelopen tijd turbulent te noemen. “Er was genoeg om over te schrijven, inderdaad”, lacht André. De laatste jaren wordt alles wat hij zegt en doet, ook op Instagram, breed uitgemeten in de media. Moeite met het vergrootglas waaronder zijn leven ligt, heeft hij niet zo. “Ik heb het ook aan mezelf te danken, want ik ben een flapuit. Maar ik wil niet nadenken over alles wat ik zeg, dan verlies ik mijn kracht en word ik net als de rest die politieke antwoorden geeft. Natuurlijk weet ik echt wel dat ik soms dingen verkloot, maar op dat moment stond ik erachter. Dan moet ik achteraf niet gaan lopen piepen.”

Het is deels de reden dat hij een vierde seizoen van Ik Haal Alles Uit Het Leven, de realitysoap over zijn leven en gezin, niet snel ziet gebeuren. “Dan moet je alles laten zien, en dat wordt moeilijker. Ten eerste willen we kleine André niet meer volledig in beeld. Hij wordt groter, mensen herkennen hem en het is al vaker gebeurd dat hij zei: ‘Papa, waarom kijkt die mevrouw zo naar me en waarom knijpt die mevrouw in mijn wang?’ Daarnaast heb ik liever niet meer dat bij ons thuis wordt gefilmd. Of je moet erg rekening houden met wat je wel en niet laat zien, maar dan heb ik het idee dat ik aan het liegen ben. Dus dan maar even geen realityserie. Wie weet of dat nog weer komt.”

Ook zonder heeft hij nog genoeg op zijn bordje. Want André is onafgebroken ambitieus, geeft hij toe. “Alles moet gróóts. Sinds dit jaar investeer ik steeds meer in mijn liveshows en stop daar serieus geld in. Aan een nieuw bandlid, of nog meer vuur en special effects. Bezoekers moeten een wauw-effect beleven. De tijd van het alleen van je stem moeten hebben is voor mij een beetje klaar. Ik vind het leuk om uit te pakken, beelden terug te zien op social media van fans en te denken: dat is mijn show! De aankomende 25 jaar moet het groeien tot iets dat nog nooit vertoond is. Dat is mijn doel!”

mei 2020

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Andre Hazes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Andre Hazes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.