Esmee Denters

Esmee Denters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Esmee Denters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De 27-jarige zangeres begon haar carrière op YouTube.

Als één van de eersten plaatste de zangeres video's van zichzelf waarbij ze nummers van anderen zong. Het gevolg: miljoenen views! Inmiddels staat de teller op ruim 140 miljoen en bijna 250.000 abonnees. Haar magische stem en verschijning werden opgemerkt door platenmaatschappijen wereldwijd, maar uiteindelijk tekende Esmée haar eerste deal bij Justin Timberlake.

In 2009 lanceerde ze het debuutalbum 'Outta Here'.

Haar gelijknamige debuutsingle bereikte de top 3 in de hitlijsten en ook opvolgers 'Admit It' en 'Love Dealer' behaalden hoge noteringen. Ze ging op tour met wereldsterren Enrique Iglesias, Ne-Yo en Justin Timberlake én werd uitgenodigd door Oprah Winfrey. Daarnaast won ze meerdere TMF Awards, een MTV Europe Music Award én de European Border Breakers Award.

Na een tijdje 'outta here' te zijn geweest, keerde Esmée terug in de schijnwerpers bij The Voice UK. Tijdens haar 'blind audition' wist ze alle coaches te imponeren met haar energieke en passionele stem.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Esmee Denters?

Voor meer informatie over Esmee Denters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Esmee Denters

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25768 mensen

Specificaties van Esmee Denters

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Esmee Denters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Esmee Denters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.