Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeroen van Koningsbrugge.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij het grote publiek werd Jeroen van Koningsbrugge vooral bekend door zijn rol als Harry Peeters in de RTL dramaserie I.C., waarin hij drie seizoenen speelde. Ook vertolkte Jeroen hoofdrollen in de tv series Sprint en Koppels. En was hij lama in het BNN improvisatieprogramma De Lama’s. Nu werkt hij nog steeds samen met Van de Ven, in de muziekgroep Jurk!,

In 2015 speelde Van Koningsbrugge de rol van Judas in het grote muzikaal-Bijbelse Paasevenement The Passion in Enschede. Hij kreeg veel positieve reacties op het gezongen nummer Wit Licht van Marco Borsato.

Boeken of een optie plaatsen voor Jeroen van Koningsbrugge?

Voor meer informatie over Jeroen van Koningsbrugge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeroen van Koningsbrugge

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 50307 mensen

Specificaties van Jeroen van Koningsbrugge

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jeroen van Koningsbrugge

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeroen van Koningsbrugge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.