Nakatomi

Nakatomi boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nakatomi.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De top 15 doorbraaksingle "Free", nr. 5-hit "Sing" en de ongekende meezing classic "Children of the night" (nummer 2 in de Nederlandse Top 40). Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds.

Producers Danski & Delmundo veroverden na Nakatomi de wereld van Zanzibar tot de Bananenbar met Alice Deejay en Vengaboys, maar de happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air, zoals tijdens 90’s Request op 3FM, Woensdag Hakkendag bij Ruud de Wild op 538, Radio Veronica’s 90’s Top 750 en natuurlijk Het Foute Uur van Q-Music.

Bij een 90's Party hoort Nakatomi

Nu 90’s feesten en festivals als paddestoelen uit de grond schieten was de roep om de comeback van Nakatomi niet meer te negeren. Children of the night zal remastered opnieuw uitgebracht worden en de originele zangeres, de spontane Rachel Spier zal als Nakatomi volledig live gaan touren.

Boeken of een optie plaatsen voor Nakatomi?

Voor meer informatie over Nakatomi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nakatomi

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19581 mensen

Specificaties van Nakatomi

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Nakatomi

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nakatomi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.