Rochelle

Rochelle boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rochelle.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Rochelle is een artieste zoals Nederland ze nog maar weinig gezien heeft. In 2011 won ze op negentien-jarige leeftijd X-Factor met haar cover van “No Air”, die de #1 positie in de Top 100 bereikte.

Rochelle’s grootste wapenfeit tot nu toe is “Shotgun”

Nadat ‘Shotgun’ de Nederlandse Top 40 binnenstormde, spreidde de track zich als een olievlek uit over Europa. Zo kon het nummer rekenen op flinke airplay in onder andere België, Griekenland, Armenië, Turkije en Azerbeidzjan en kwam het in verschillende landen terecht in de iTunes top 10. Met bijna 69 miljoen views op Youtube, ruim 20 miljoen plays op Spotify en het oppikken van het nummer door Sirius XM, één van de grootste radiostations in de VS met meer dan 25 miljoen luisteraars, kan er met recht gesproken worden van een wereldwijde hit.

Samenwerken met andere artiesten leverde meer singles op

Zo leverde samenwerking met het energieke trio Dirtcaps de hit “Fools Paradise” tot stand.

Ook bracht Rochelle na een reeks feature singles met Electronic Dance Music-artiesten haar eerste solo track uit. In “All Night Long’ hoor je de eigen sound van de zangeres en waar ze vocaal gezien toe in staat is.

In september bracht Rochelle haar tweede single “Way Up” uit, een samenwerking met de Amsterdamse Dancehall artiest Kalibwoy.

Naast het schrijven en maken van muziek, is Rochelle ook actief in de modewereld

Ook werkt ze samen met jonge, frisse designers. Door haar opvallende en interessante look wordt ze regelmatig gevraagd als model. Als opkomend fashion icoon deed ze al fotoshoots met onder andere L’Officiel en is ze te vinden in het fotoboek TAT TOO van Krijn van Noordwijk. Waar haar zangstem warm en fris is, zoekt Rochelle binnen de mode juist de donkere kant op, waarbij haar mysterieuze persoonlijkheid op de voorgrond staat.

Boeken of een optie plaatsen voor Rochelle?

Voor meer informatie over Rochelle kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rochelle

Deze act is bekeken door 14044 mensen

Specificaties van Rochelle

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon