Diep Triest

Diep Triest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Diep Triest.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al 20 jaar is Diep Triest dé garantie voor een geslaagde avond. Van elk feest maken zij een Feest. Zanger Theo Driessen en zijn zangeressen Sandy Goeree en Manon Prins, begeleid door orkestband, verzorgen voor u een programma waarbij verschillende DiepTriest-typetjes de revue passeren. Geniet mee van de Zangeres Zonder Naam, Anneke Grönloh en Imca Marina. Maar ook Sugar Lee Hooper, Ramses Shaffy en de meiden van Luv kunnen bij u op het podium verschijnen.

Diep Triest is zeer breed inzetbaar

Binnenkort een personeelsavond, kampioenschap, verenigingsfeest of zomaar een feest en op zoek naar iets origineels waar muziek gecombineerd wordt met een activiteit? Kleintje Diep Triest biedt uw bedrijf of vereniging een fantastisch avondvullend programma op maat aan. Samen met jullie maken zij er een Feest van!

Diep Triest meer dan alleen live muziek

Naast de live optredens, kan de avond worden uitgebreid met de “Nederland oh Nederland-quiz”: een hilarisch quizprogramma, gepresenteerd door Theo, Sandy en Manon, met vragen over Nederland op het gebied van entertainment, sport, politiek en meer. Eventueel aan te vullen met specifieke vragen over uw bedrijf. In teams wordt er gestreden om een mooie prijs!

Boeken of een optie plaatsen voor Diep Triest?

Voor meer informatie over Diep Triest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Diep Triest

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31613 mensen

Specificaties van Diep Triest

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Licht: inclusief podiumlicht
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Diep Triest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Diep Triest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.